СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И КОМПЛЕКСИ

СЪНФЛАУР

ИНВЕСТИТОР:

Инфинити Пропърти ООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Милен Павлов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Инфинити Пропърти ООД

АРХИТЕКТ:

Apx. Светослав Бачев

АДРЕС:

гр. София, кв. Гео Милев, ул. Хубавка № 2
ИНФОРМАЦИЯ

SunFlower e луксозна жилищна сграда, разположена в престижния квартал Гео Милев, на комуникативна улица в близост до бул. Шипченски проход и хотел „Плиска“.

Бъдещите обитатели ще имат бърз достъп до централните части на града, поради изключително удобното и комуникативно местоположение, само на 3 километра от центъра на София и до основните пътни артерии бул. Асен Йорданов и бул. Цариградско шосе.

Сградата е с уникална архитектурна визия, съчетаваща фасада от еталбонд плоскости, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Издигаща се на 8 етажа над земята и с разгъната застроена площ над 2200кв. м. сградата се откроява от околните с елегантни пространствени форми и неповторим външен вид.

SunFlower материализира визията за градско жилище на взискателния клиент с активен начин на живот: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

В SunFlower са разположени сутерен с паркоместа и мазета, партер с апартаменти и изложбени зали и още седем етажа с различни видове апартаменти. Жилищата на последните етажи предоставят уникална панорамна гледка и просторни панорамни тераси.

Вярваме, че всеки един от нас влага много емоции в избора на нов собствен дом, който да отговаря на индивидуалните му изисквания и да осигурява уют и спокойствие. Полагайки максимални усилия при проектирането и изпълнението на сградите ни, ние предлагаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, който да отговарят на изискванията и на най-взискателните.

Като професионалисти в работата си ние се фокусираме върху изграждането и на най-малкия детайл с висока прецизност и професионализъм, а именно:

Плосък и скатен покрив по архитектурен детайл, включващ пароизолация, топлоизолация XPS 12 см и двупластова италианска хидроизолационна система със защитена минерална посипка на горния слой.

Терасите са с топлоизолация XPS, армирана циментова замазка с наклон, хидроизолационен слой с посипка и крайно покритие от гранитогрес и сифони VIEGA, a от долната страна с „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT. Допълнително между дограмата и хидроизолацията се полага 10 см битумна самозалепваща лента.

Топлоизолация от цялостна „интегрирана топлоизолационна система” на фирма BAUMIT – Австрия, включваща 8 см топлоизолационни плочи EPS, армираща стъкло-текстилна мрежа, шпакловъчна маса Klebespachtel, грунд и завършваща структурна мазилка.

Отделни части от фасадата ще бъдат изпълнени с окачена фасада от олекотени алуминиеви еталбондови панели с гладка повърхност със защитен ултравиолетов слой и антикорозионни свойства. Системата включва и топлоизолация от специализирана вата за окачена фасада с дебелина 8см и паропропускащо фолио.

Висококачествена немска петкамерна PVC дограма с троен стъклопакет с вътрешно нискоемисионно и външно високоенергийно  стъкло, което увеличава максимално шумо- и топлоизолация на помещенията.

Стените са изпълнени с висококачествени керамични блокове Porotherm на австрийския концерн WIЕNERBERGER.

Комфорта и ефективността в сградата са гарантирани с изграждането на следните елементи:

Входно преддверие с луксозен интериорен дизайн по архитектурен проект. Настилките в коридорите и стълбището са от дизайнерски естествен камък.


Осветление на всички етажи с датчици за автоматично включване и изключване, с цел намаление на енергиното потребление.

Високотехнологичен електрически асансьор с автоматични иноксови врати за 8 лица, отговарящи на всички европейски стандарти.

Входната рампа с електрическо отопление против замръзване с микропроцесор, който следи температурата и влагата.

Осигурявайки сигурност и спокойствие в сградата има цялостно изградена система включваща портиерно помещение със собствен санитарен възел, домофонна система на испанската фирма “GOLMAR” с електронен контрол на достъп и инсталация за 24 часово наблюдение на външните площи.

Допълнително за безопасността на всеки апартамент е монтирана блиндирана входна врата с метална каса с усилена конструкция, декорирана с интериорна каса с гумено уплътнение. Всяка врата е с цялостна система за сигурност, която се състои от три основни елемента: патентована конструкция, заключване с висока степен на сигурност и оригинално декоративното оформление. Също така във всеки апартамент е изградено и вътрешно окабеляване за сигнално охранителна техника до всички помещения с предвидени изводи за датчици, предавател и клавиатура.