СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Хотели и ваканционни комплекси > ВИП АПАРТ ХОТЕЛ АПОЛОНИЯ РИЗОРТ

ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ

ВИП АПАРТ ХОТЕЛ АПОЛОНИЯ РИЗОРТ

ИНВЕСТИТОР:

АПОЛОНИЯ РИЗОРТ ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

ХИНЧОВСКИ ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП ЕООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Божидар Младенов

АРХИТЕКТ:

арх. Александрина Ненкова

АДРЕС:

Черноморец, община Созопол
ИНФОРМАЦИЯ

Аполония Ризорт” е ваканционен комплекс в Премиум сегмента, с уникално местоположение, неповторим дизайн и собственa плажна зона.

Съвременен проект в средиземноморски стил, предоставящ лукс и комфорт на самия морски бряг, “Аполония Ризорт” е разположен на най-атрактивната първа линия и граничи с природната красота на прекрасния “Царски плаж”.

Архитектурният проект подчертава великолепието на заобикалящата го природа, като се вписва с дискретна елегантност в наличния естествен пейзаж. По всички кътчета на комплекса е съхранен просторът на морската панорама. Концепцията за всеобхватен простор намира конкретна реализация в нискоетажно строителство, обширни междусградни пространства и множество алеи сред богато озеленена територия.

Екстериорният дизайн впечатлява с иновативни приложения и разнообразни декоративни елементи. Общият архитектурен вид на “Аполония Ризорт” внушава ясно изразена собствена индивидуалност, като заявка за утвърдена разпознаваемост, характерна за престижен комплекс от най-висок клас.

Използваните строителни материали и технологии са в унисон с изискванията за екологически чиста среда - с акцент върху кофморта, безопасността и сигурността на обитателите. Широко приложение намират: висок клас водонепропусклив стоманобетон, тройна хидроизолация, тухли Wienerberger Porotherm с повишени топлоизолационни характеристики, вентилируема фасада Fundermax, стъклопакети Kömmerling, и незадържащи вода или прах HPL панели.

При изпълнението на вертикалната планировка, общите части и инфраструктурата на “Аполония Ризорт” са имплементирани висококачествени материали като естествен камък и дърво, мрамор, гранит и травертин.

В интериорното оформление към тях са добавени още висок клас ламиниран паркет, водоустойчиви тапети, и инверторни климатични системи, както и възможността за индивидуален дизайнерски проект.

Концепцията за простор намира своето естествено продължение в обзора на панорамните морски изгледи от терасите на всеки един апартамент. Спиращи дъха гледки към разкошния залив на Царския плаж, мистичния остров "Свети Иван" и старинното градче Созопол, даряват щедри дози романтика към цялостната палитра от изкушения в комплекс “Аполония Ризорт".