СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И КОМПЛЕКСИ НАД 10 000 КВ.М. РЗП

"АМАЯ РЕЗИДЕНС"

ИНВЕСТИТОР:

"Билд Инвест България" АД

КОНСТРУКТОР:

"СМ Инженеринг ООД" – Милен Павлов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

"Билд Инвест България" АД

АРХИТЕКТ:

"Иво Петров Архитекти", арх. Цветан Петров

АДРЕС:

София
ИНФОРМАЦИЯ

Проектирахме „Amaya Residence“ водени от идеята да създадем един модерен и многофункционален жилищен комплекс, който да отговаря на разнообразните нужди на неговите обитатели. С нашите дългогодишни партньори сме се постарали да проектираме просторна среда със светли жилища и зелен парк, като сме отделили голямо внимание на висококачественото строителство и сигурността.

„Amaya Residence“ е комплекс от затворен тип, който се намира в един от най-бързо развиващите се и комуникативни квартали в София – Кръстова вада, район Лозенец. Районът е предпочитан както от семейства с малки деца, така и от млади и активни хора, които искат да бъдат близо до централната част на града. В непосредствена близост до комплекса се намира станция на метро, голям търговски център, болница и детска градина. Другите предимства на локацията са добрата инфраструктура, бързата комуникативна връзка с центъра на София и Околовръстен път, и не на последно място, гледката към Витоша, тишината и чистия въздух, осигурени от близостта на парка.

„Amaya Residence“ е разположен върху площ от почти 10 000 кв.м. и включва 6 жилищни сгради с 201 апартамента и 13 мезонета, както и складови помещения към всеки един имот. Комплексът разполага със собствена паркова зона с богато озеленяване, зони за разходка и детска площадка. На разположение на всички живущи са ресторант с градина, студио за красота и други търговски зони. Паркоместа и гаражи са предвидени на партерен етаж и сутерен.

Това, което отличава проекта са жилищата с високи тавани 2.70 – 3.00 м., което отваря пространствата и подобрява усещането за комфорт. Всички жилища са светли, просторни и функционални, което ги прави лесни за обзавеждане и същевременно безкомпромисни към лукса и високия стил на живот, заложени в комплекса.

Високото качество на строителството в  „Amaya Residence“ се гарантира от вложените материали с високи показатели на устойчивост и енергоспестяване. Топло и хидроизолациите, стъклопакетите и PVC профилите отговарят на всички съвременни европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление. Всички собственици сключват договор с лицензирана форма за поддръжка  на комплекса, което включва поддръжка на общи пространства, жива охрана и видео наблюдение.