СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ОТ МНОГОФАМИЛНИ СГРАДИ

СЪНИ ГАРДЪН

ИНВЕСТИТОР:

Йес Инвест ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Йес Инвест ООД

КОНСТРУКТОР:

инж.Стоян Маринов

АРХИТЕКТ:

Веста дизайн

АДРЕС:

кв.Драгалевци, София
ИНФОРМАЦИЯ

Същност на проекта

 

Sunny Garden e жилищен комплекс от затворен тип разположен на площ от 7,5 дка с гледки към Витоша и в непосредствена близост до р. Перловска, в кв. Драгалевци. Близостта до Околовръстен път и бул. Черни Връх прави  достъпa и комуникацията бързи и лесни. Състои се от 5 жилищни сгради сред богато озеленена паркова среда. В комплекса има общо 107 апартаменти и ателиета. Всяка сграда  е проектирана на 4 жилищни етажа, а апартаментите се открояват с добра функционалност и с квадратури между 60 и 90 кв.м.

 

На партерните нива комплексът привлича любителите на природата, като предлага апартаменти със собствени обособени дворни пространства. Тази иновация на българския пазар за недвижими имоти се приветства все повече, а сигурността която  осигурява затворения тип комплекс дава спокойствие на живущите.

 

Главната идея на комплекс Sunny Garden е да осигури комфортна и спокойна среда за живеене сред природата, близо до планината, с уникални гледки към София и Витоша.

Поставихме си за цел паркирането да бъде подземно, за да осигурим богато озеленена паркова среда и пространството между сградите да е изцяло пешеходно, с кътове за сядане, алеи за разходка и велосипеди.

 

Комплексът се откроява със своята съвременна и изчистена архитектура. Търсени са ниски енергийни разходи чрез добра изолация, качествени дограми, материали и детайли.

 

Комплекс Sunny Garden обединява инвеститорските желания и проектантските виждания. Той осигурява спокойна и релаксираща среда за живот сред богата зеленина, без да се търси максимална застроена площ. Парковата среда на комплекса се вписва хармонично в полите на Витоша, обогатява пространството и осигурява плавен преход от градската среда към природата.

ПРИЛОЖЕНИЯ: