СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ОТ МНОГОФАМИЛНИ СГРАДИ

ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ПЛОВДИВ СИТИ ПАРК

ИНВЕСТИТОР:

Хъс Инвест ЕАД

КОНСТРУКТОР:

Строй Консулт – ЗГ ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Арх Ситистрой ЕООД

АРХИТЕКТ:

РТ Консулт ООД

АДРЕС:

Пловдив
ИНФОРМАЦИЯ

Жилищен Комплекс „Plovdiv City Park”

е ситуиран непосредствено преди Mall Plovdiv - в близост до центъра на града и парка на Гребната база. Цялостната ни концепция е да предоставим възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност. И всичко това на 2 минути път с кола до центъра на града, но и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини – Mall Plovdiv, Гребния канал, центъра на град Пловдив и др.

 Комплексът включва осем секции

от 5 до 8 жилищни етажа. Предлагат се двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като квадратурите са от 48 до 300 кв.м. Преобладаващo при нас е ниското строителство, като на последните етажи са разположени голeми апартаменти - до 300 кв. м. - с очарователна гледка, простор и тишина. Сградите са изключително луксозни - с окачена вентилируема фасада (най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

 Един от най-важните критерии, свързани с лукса,

е светлината и простора в жилището. Именно с това Plovdiv City Park е различен и уникален. Светлата част между тавана и пода е 2.80 м, при изпълняван в момента във всички други новостроящи се сгради 2.60 м.

 Парковата среда,

до която е ситуиран комплекс Plovdiv City Park, представлява идеална възможност за разходка, релаксация и спорт в комплекса на Гребната база и зеленината около нея. Ние се намираме само на три минути пеша от Гребния канал.

 На разположение на живущите в комплекса ще e

вътрешния двор ( 2500 m2 ) - стилно оформено парково пространство с градинско осветление, декоративни цветя и райграс, които се подържат целогодишно, просторен и модерен детски кът.

 Жилищата в сградата


- В цената на имотите в комплекс Plovdiv City Park са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена. Цените са крайни с включен ДДС и са валидни при прехвърляне на право на собственост и сключване на договор за строителство. Разноските по сключване на договори, нотариални и държавни данъци и такси са за сметка на купувача.