СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ДО 10 000 КВ.М. РЗП

ЕДНОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА

ИНВЕСТИТОР:

СТП Пропърти енд Асетс Мениджмънт ЕООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Явор Бошнаков

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Елит Строителна Компания ЕООД

АРХИТЕКТ:

ЛП Арх ООД, арх. Панов, арх. Катерина Тончева

АДРЕС:

София
ИНФОРМАЦИЯ

Разположена в полите на Витоша с изключителна гледка към града и планината, къщата  е изградена на 3 нива и разполага с прекрасен озеленен двор, покрито барбекю, басейн, четворен гараж, просторна дневна с панорамни гледки, 4 спални с  4 бани, организирани на разгъната застроена площ от 824 кв. м. Отличното местоположение на къщата съчетава близостта до центъра на града със спокойствоето и естествената зеленина на планината. Къщата се отличава с модерна архитектура, съвременна визия и изключително високо ниво на изпълнение, предлагащи уединение и лукс за ценителите на изтънчения начин на живот.

Разпределение:

В подземния етаж с площ от 282 кв.м. са разположени 1 гараж за четири автомобила, входно фоайе,  стълбище, баня с тоалетна, апартамент за гости с прилежащи към него дрешник, баня и английски двор – тераса, както и перално, котелно, помпено и ГРТ помещение.

Приземния етаж с площ от 248 кв.м. се състои от просторен хол с камина, с няколко обособени зони – кухня, трапезария и дневна, заобиколени от панорамни прозорци с изглед към градината и басейна. Изграден е директен достъп от дневната към градината, басейна и зимната градина (барбекю). Атриумът към сутеренното ниво и входното фоайе позволява светлината да навлиза в цялата къща и да създава усещане за топлина и уют.

Стълбище със стъклен парапет отвежда към първия етаж, на който са разположени спалните помещения на площ от 294 кв.м. Етажът се състои от мастер спалня с две гардеробни пространства и просторна баня, както и две отделни спални, всяка със собствен дрешник и баня, свързани от общ коридор на етажа. Откритата слънчева тераса от 40 кв.м. е ориентирана на юг и предлага спиращи дъха гледки към планината.

Технически характеристики:

  • Колонно-редова окачена алуминиева фасада Schüco FW 50 с моторизиран обков Schüco Tiptronic, в комбинация с вентилируема окачена фасада с 14 см каменна вата Rockwool и крайно покритие комбинация от естествена камък Варовик и алуминиеви композитни панели Alucobond
  • Интелигентна система „Умен дом“ за управление на всички процеси в къщата и постигане на високо ниво енергоефективност
  • Довършителни работи с топ материалите на световни брандове в строителството – Baumit, Rigips, Saint Gobain, Ardex, Knauf, OIKOS и др.
  • Видеонаблюдение и охранителна система
  • Отопление и охлаждане – цялостна VRV система Daikin
  • Подово отопление Multidis SF
  • Камина на биоетанол Il canto del Fuoco – Antonio Lupi
  • Гаражна врата Hörmann с топлоизолация
  • Гранитогрес neostone avorio – Cerdisa
  • Поливна система и богато озеленяване