СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ОТ 10 000 КВ.М. ДО 20 000 КВ.М. РЗП

РЕЗИДЕНЦИЯ КОПЕНХАГЕН

ИНВЕСТИТОР:

Е-Куити ЕООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Милен Павлов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Е-Куити ЕООД

АРХИТЕКТ:

Танков Архитекти

АДРЕС:

София
ИНФОРМАЦИЯ

«Резиденция Копенхаген» – една различна жилищна сграда със собствен характер.

Започнахме планирането на резиденция „Копенхаген“, водени от идеята да създадем естетически издържан обект с максимално комфортни условия за живот.

На първо място планирахме жилища, в които всяко пространство има свое предназначение със съответната си функция. Жилищата са с правилни перпендикулярни форми, осигуряващи по-голяма практичност на помещенията, гъвкавост при избора и подредбата на мебели.

Сградата се състои от 8 жилищни етажа, един подземен и един партерен етаж. Входът към жилищната част на сградата е разположен на запад, като през него се стига до стълбищна клетка и площадка с два асансьора. Посредством етажните площадки се достига до двете обслужващи симетрични секции на сградата – секция А и секция Б. Първите шест жилищни етажа разполагат с по 9 апартамента – 4 в секция А и 5 в секция Б. На седми и осми етаж на сградата са разположени апартаменти с по-големи площи.

Предимства

- Локация – Резиденция Копенхаген е разположена в югоизточната част на София, на бул. Копенхаген, осигуряващ бърз достъп посредством бул. Цариградско шосе до центъра на града и до летище София. Връзката на бул. Копенхаген и ул. Самоковско шосе осигурява изключително бърз достъп до южната дъга на Околовръстен път и отбивката за к.к. Боровец. Чрез бул. Цариградско шосе има достъп до автомагистрала Тракия и автомагистрала Хемус;

- Качество на строителство -  Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са изпълнени от тухли с дебелина 25 см и топлоизолация 8 см. Покривните и фасадните плоскости са изпълнени със съответните изолации и мазилки, осигуряващи цялостност и дълготрайност на конструкцията. За всички колони и плочи са постигнати оптимални коефициенти за армиране;

- Контролиран достъп  до сградата, денонощна охрана и портиер;

- Управление на осветлението по общите части с дачтици на движение;

- Домофонна система;

- Индивидуални топломери, електромери и водомери за всеки апартамент;

- Противопожарни касети на всеки етаж от сградата;

- Подземен паркинг с контрол на достъп;

- Оборудване на подземни гаражи с пожароизвестителна система, която активира сирени при засичане на дим или огън;

- Достъп до подземен етаж с асансьор;

- Фасадно осветление;

- Търговска площ

- Зелени площи с автоматична поливна система;

ПРИЛОЖЕНИЯ: