СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ

РЕГНУМ БАНЯ ТЕРМАЛ

ИНВЕСТИТОР:

Регнум ЕООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Й. Лилянов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Строител Ив ЕООД

АРХИТЕКТ:

Арх. Иван Халев & Арх. Николай Котурски

АДРЕС:

с. Баня, ул. Конешица 3, общ. Разлог, обл. Благоевград
ИНФОРМАЦИЯ

Regnum Banya Thermal има за цел да осигури на нашите гости изключителната възможност да се възползват от полезното действие на чистата минерална вода, която село Баня предлага. До момента всички почитатели на лечебните минерални басейни трябваше да избират между другите дестинации, тъй като Банско не можеше да предложи на гостите си това прекрасно  удоволствие.  Изключително горди сме, че ние сме първите, които могат да го направят! Банско с всяка изминала година все повече се налага, като една изключително привлекателна целогодишна дестинация. Подробности за богатия културен календар и забележителностите на града може да откриете на сайта на Регнум Банско Апарт Хотел и СПА. Повярвайте ни, Банско предлага събития и места, които не са за изпускане. Съчетайте всичко това с релаксиращ  ден в топлите минерални води на Regnum Banya Thermal и със сигурност ще можете да се похвалите с мечтаната почивка.

За да бъде преживяването наистина съвършено, ние ще се погрижим и за другите ви сетива: ще ви поднесем здравословни и питателни храни и напитки. Ще ви освежим с тематични летни коктейли, на които ще можете да се насладите, докато релаксирате в басейна. Пул-барът ни разполага със седящи места в самия басейн, за да ви осигури тази изключителна наслада.

Не пропускайте да посетите и на нашата сауна или парна баня. Те ще подготвят тялото ви за последващите процедури.  След което се отпуснете в деликатните ръце на нашите масажисти, за да отнемат от тялото ви и последната частица напрежение. Те ще ви отведат в един изцяло нов свят на наслада и релакс. Кожата ви ще стане нежна и приятна на допир като на новородено. Мускулите ви ще се отпуснат и няма да ви се иска да станете от масажната маса. Но ще го направите, защото сме подготвили още наслади за сетивата...