СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ПРОИЗВОДСТВЕНИ, ЛОГИСТИЧНИ И ТЪРГОВСКИ СГРАДИ

СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ АВС

ИНВЕСТИТОР:

АВС-Инженеринг-Н ООД

КОНСТРУКТОР:

Инж. Пламен Христов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

АВС-Инженеринг-Н ООД

АРХИТЕКТ:

Архитектурно- Дизайнерско Студио ЕООД Пловдив

АДРЕС:

гр. Ямбол
ИНФОРМАЦИЯ

Строителен хипермаркет „ АВС “ официално беше открит на 24.08.2017г. Гости на откриването бяха министърът на икономиката –Емил Караниколов, кметове от област Ямбол, областният управител на града, както и народни представители. Тържественият водосвет беше отслужен от Негово Високопреосвещенство Сливенския Митрополит Йоаникий. 
Локацията на обекта е достъпна, както с автомобил, така  и с градски транспорт. Намира се на 500 м. от центъра на града.
Имотът, в който е построен Строителен хипермаркет „ АВС “ е 11000 м2. Застроената разгъната площ в него заедно със складовите помещения е ~ 6000м2  в т.ч. разгъната застроена площ на хипермаркета 3222 м2.
Конструкцията на сградата е сглобяема, стоманобетонна, с външни стени от пожароустойчиви панели с минерална вата -12см.
Изградена е високо ефективна отоплителна, вентилационна и VPV инсталация. Покривът е изпълнен от високопрофилна LT ламарина, 16 см. каменна вата и TPO мембрана. Същият е с вакуумно отводняване. Изградена е окачена фасада от стъклени нискоемисионни стъклопакети и еталбонт. Вътрешният интериор е изключително модерен и стилен, решен в актуални и въздействащи цветове.
Строителен хипермаркет „ АВС “ е изграден с частично второ ниво. На първо ниво са разположени търговските сектори, предлагащи голямо разнообразие от строителни материали и интериорни решения за дома и офиса. Второ ниво включва сектор „ Домашни потреби “, кафе- сладкарница с открита тераса и детски кът. Хипермаркетът разполага и с безплатен паркинг от над 100 паркоместа.
Търговският обект е част от фирма „ АВС-Инженеринг-Н “ ООД -ямболска фирма, създадена през 1992 г., с основна дейност строителство и търговия със строителни материали.„ ABC-Инженеринг–H “ ООД е най-големият доставчик на строителни материали за областта, вносител и представител на най-утвърдените производители.