СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ОТ МНОГОФАМИЛНИ СГРАДИ

БЛД АЛБА

ИНВЕСТИТОР:

БЛД Хоумс ЕООД, Димитър Савов

КОНСТРУКТОР:

Инж. Милен Павлов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Билди Строй ЕООД, Димитър Савов

АРХИТЕКТ:

ТАНКОВ АРХИТЕКТИ, Арх. Атанас Танков

АДРЕС:

гр.София, ул.Тинтява
ИНФОРМАЦИЯ

Жилищният комплекс ALBA е разположен по начин, осигуряващ възможността на всички жилища да се възползват от съчетанието на трите фактора на средата – южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Дневният тракт на всички жилища е изцяло насочен и отворен към панорамата на Витоша, а максимално остъклените фасадни стени премахват границите и поставят слънцето и планината като ежедневен гост във всяко жилище, за да бъде Витоша винаги насреща! Смайващо природно и архитектурно предимство, което в съчетание с безупречно благоустроения и престижен район, превръща ALBA в мечтания дом!
 
Непосредствената близост на комплекса до тенис кортове и басейн в съчетание с вътрешното парково пространство, решено в богата и висока дървесна растителност, заобиколена от живописни зелени площи, превръща ALBA в оазис за спорт и пълноценна почивка – съвсем близо до градския център! И на последно, но и по важност място – изградена детска площадка, защото и игрите се нуждаят от дом!
Наличието на дълбока, изцяло свободна от  застрояване перспектива пред сградата, дава възможност за  реализиране на максимално остъклени фасадни стени на жилищните  помещения по южния фронт на сградата, комбинирано с просторни  тераси, които се явяват като естествено продължение на интериорните  пространства. Съвременен и вдъхновяващ облик на сградата, който в съчетание с функционалността на всички жилищни площи в комплекса му придава цялостен и напълно завършен облик на дома мечта в сърцето на града! Интериорен дизайн Виктория Илиева.

ПРИЛОЖЕНИЯ: