СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ОТ МНОГОФАМИЛНИ СГРАДИ

КОМПЛЕКС БУРГАС БИЙЧ РИЗОРТ

ИНВЕСТИТОР:

Евробилдинг Бутик ЕООД

КОНСТРУКТОР:

Инж. Пламен Георгиев Сивов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Източноевропейски Строителен Холдинг ЕООД

АРХИТЕКТ:

Стефан Добрев – Архитектура и Дизайн ЕООД

АДРЕС:

гр.Бургас, ул.Албатрос
ИНФОРМАЦИЯ

Комплекс БУРГАС БИЙЧ РИЗОРТ е разположен в елитния жилищен квартал на гр.Бургас – Сарафово, на първа строителна линия, предлагайки по този начин неповторима панорамна гледка към морето и залива на града. Непосредствено пред комплекса се простира широк пясъчен плаж, до който се стига по живописна стълба. 
СПОКОЙНО МЯСТО ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ЖИВЕЕНЕ  
Разположен в периферията на населеното място, за да бъде далеч от шума, комплексът се намира в пешеходна достъпност /5 мин./ от центъра, където са всички удобства: автобусна спирка, магазини, заведения, банка, аптека, училище, детска градина и т.н, а различни развлечения като спа центрове, боулинг зала и др. могат да бъдат посетени в съседните комплекси. 
ПАНОРАМА МОРЕ 
Комплекс БУРГАС БИЙЧ РИЗОРТ се състои от общо 95 апартамента, разположени в 3 секции. Сградите са предвидливо ориентирани към морето, така че всички апартаменти да предлагат морска панорама. 
НИСКО ЗАСТРОЯВАНЕ  
Комплексът разполага с обширна обща територия от близо 10 000 кв.м. Като акцент при проектирането е залегнало запазването на значителна част от площта за озеленяване. За допълнителен простор между секциите са изпълнени атрактивни островчета от екзотични растения, водоскоци и скамейки.
БОГАТА ИНФРАСТРУКТУРА  
На разположение на собствениците и гостите в комплекс БУРГАС БИЙЧ  РИЗОРТ са:
-          Рецепция с лоби бар; 
-          Средиземноморски ресторант; 
-          Открит басейн; 
-          Детски басейн; 
-          Беседки; 
-          Детски кът; 
-          Зала за игри 
-          Паркинг; 
-          24-часова охрана. 
ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ 
 Концепцията на сградите е на базата на средиземноморкия стил, като за фасадите са използвани висококачествена силиконова мазилка и камък.За покривите е избрана испанска разноцветна керемида в цвят опушен антик, която засилва средиземноморския при вкус. Композицията в правилни форми е цялостна, като отделните сгради са третирани като вариации на една тема и така се избягва повторяемостта и монотонността.
Общите части на сградите са луксозно изпълнени  с облицовки от естествен камък. Фоайетата са обширни, стълбите са пространствени, а коридорите са с минимална дължина с цел движението до всеки апартамент да се осъществява по възможно най-бърз и кратък път.
При строителството са използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша: 
v  Тухлена зидария – Wienerberger, Австрия. 
v  Топлоизолация – Weber, Австрия. 
v  Хидроизолация – Sika, Швейцария. 
v  Вътрешни гипсови мазилки – Knauf, Германия. 
v  Дограма – Profilink, Германия. 
v  Асансьори – Izamet, България.