СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Жилищни комплекси от еднофамилни къщи > КОМПЛЕКС ОТ ЕДНОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ВИКТОРИЯ ЛЕЙКС

ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ОТ ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ

КОМПЛЕКС ОТ ЕДНОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ВИКТОРИЯ ЛЕЙКС

ИНВЕСТИТОР:

Проект 7 ООД

КОНСТРУКТОР:

Инж. Мирослав Жеков

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Борд 7 ООД

АРХИТЕКТ:

Ню Левъл Архитектс

АДРЕС:

гр. Поморие, м. Кошарите
ИНФОРМАЦИЯ

1. Концепция
 
Victoria Lakes e луксозно селище от затворен тип, състоящо се от 33 индивидуално проектирани къщи, всяка от които разполага със свой собствен двор и паркомясто, разположени на по-малко от 1 километър от плажовете на Черно море, само на 5 километра от Поморие и на 10 километра от центъра на Бургас. Комплексът е проектиран в типичен средиземноморски стил и е разположен сред прекрасни лозови масиви – характерни за района на Поморие.
 
Victoria Lakes е най – новото допълнение на комплексите Victoria Residences, обединяващи няколко превъзходни селища от затворен тип, разположени на над 50 хил. кв.м., които отлично съчетават красиво оформената територия, развита инфраструктура и услуги, със спокойствието и уюта на дома.
 
Концепцията която следваме при създаването на комплексите от семеен тип се подчинява на идеята за комфорт, функционалност, стилова хармония, спокойствие и възможност за индивидуални интериорни и екстериорни решения от страна на клиента, в синхрон с общата архитектурна визия.
 
Нашата основна цел е да предоставим прекрасно индивидуално място за живеене с великолепна среда, спокоен начин на живот, добра инфраструктура, разположени в екологически чист район, само на 10 минути от всички удобства на големия град.
 
 
2. Архитектура 
 
Victoria Lakes е създаден с особена грижа и поглед към всеки един детайл. Взискателността към естетиката, реализирана с най-качествените материали и по най-прецизните технологии, е спазена както за жилищните, така и за всички общи части на комплекса. 
 
Използвана е еднообразна и изчистена палитра на фасадите, за да подхожда на заобикалящата зеленина и синева. 
 
Тук името „затворен“ комплекс не носи буквалното си значение. Напротив, той отваря поглед към безкрайността на морската шир и отвежда духа и тялото към спокойстие и наслада от живота.
 
Добре поддържаното озеленяване – розите по дължината на алеите и дворовете, туите по тротоaрите и останалите растителните видове са грижовно подбрани и оформени, така че да създават впечатлението за чистота и ред.
 
Със строителството на комплекса са изградени цялостната инфраструктура около него  – чисто нови улици, уличен водопровод, канал и външно ел.захранване (трафопост, предоставящ достатъчно мощност, гарантираща непрекъснато подаване на електричество). Районът е леснодостъпен посредством главен път Бургас – Поморие.
 
Предлагаме разнообразие от планировки на къщи с 2, 3 и 4 спални.
 
Най-малката е 108 кв.м. с 2 спални, а най-голямата луксозна вила е 284 кв.м. с 4 спални.
 
Всички обекти се продават напълно завършени с висококачествени материали, подове и настилки. Някои от вилите ще разполагат със самостоятелни плувни басейни, а също и водни огледала на втория етаж на балкона.
 
3. Материали и системи 
 
Когато строим нашите сгради, ние използваме най-новите технологии, висококачествени конструкции и най-добрите материали, сертифицирани и с гаранция за произход. Строителният процес се контролира от екип от специалисти, с многогодишен опит в областта на строителството и архитектурата.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 
Конструкция – изработена от стоманобетонен монолит
Зидария – външни стени: 25см- Winerberger – Phorotherm (Австрия)
,вътрешни стени: 12см- Winerberger (Австрия), FORATI
Фасадите на всички къщи са направени по системата на WEBER, с топлоизолация EPS – 8-10 см , Положена е двуцветна силикон - акрилатна мазилка, осигуряваща отлична паропропускливост, като цветовите комбинации са подбрани така, че да се постигне ефект на максимална разнообразност.
Дограма – PVC –двоен, или троен стъклопакет с 6 камерен профил, с най - висок клас покритие “ENERGY”.
Покриви – топло- и хидроизолация, естествени керамични плочи по система BRAMAC
Балконите са оградени от ковано желязо, както и красивите порти на входа и изхода на комплекса.
 
Басейн и езеро
 
Жителите на Victoria Lakes могат да се насладят на просторен басейн, със специалнa секция за децата, както и на уникалното за комплекса езеро. Монтирана е пречиствателна система за по-високо качество на водата.
 
 
 
 
 
 
Озеленяване и поливна система
 
Компютърно управлявана автоматична поливна система. Поливането става чрез настройката от специалист, който предварително задава точно определено количество вода и време. 
 
Управление, подръжка и професионално отдаване под наем
 
За нашите жители ние осигуряваме целогодишна поддръжка на инфраструктурата и зелените площи чрез собствен екип от мениджъри и всички необходими специалисти за нормалното функциониране на територията и комплекса. 
 
Нашата фирма предлага също и професионално отдаване на имотите на собствениците както за активния летен сезон, а така също и на целогодишен принцип.
 
Натрупаният опит и познания в довършителните и интериорни решения ни дават уверенноста да бъдем от полза на нашите клиенти с препоръки и консултация при реализирането на всеки един проект. 
 
Нашата мисия е да ви предоставим най-доброто жилище, а заедно с вашата любов то ще се превърне в прекрасен дом. Създали сме малък свят от спокойствие, уют и комфорт, там където вие и вашите деца да се чувствате защитени и щастливи!