СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Ваканционни комплекси > АЙВАЗОВСКИ ПАРК ПОМОРИЕ

ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ

АЙВАЗОВСКИ ПАРК ПОМОРИЕ

ИНВЕСТИТОР:

Грийнлайф ЕАД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

КСМ Строй ООД

КОНСТРУКТОР:

Инж. Галин Димитров

АРХИТЕКТ:

Танков Архитектс ЕООД

АДРЕС:

Поморие
ИНФОРМАЦИЯ

АЙВАЗОВСКИ ПАРК е изпълнен с уют и функционалност ваканционен комплекс на бългрското Черноморие - модерна концепция за градски живот край морето. Проектът съчетава най-доброто от опита на инвеститора  Green Life Development & Resorts и неповторимите възможности на локацията.  Скоро след своето откриване Айвазовски парк се превръща в   изпълнено с живот пространство, очароващо тези, прекрачили прага му.

 „Сияещото” градче Поморие  - балнеологичен център, разположен по думите на поета „на 20 километра от Бургас”, е избран за дом на АЙВАЗОВСКИ ПАРК. Градчето приютява Паркa и той променя завинаги не само терена, върху който е изграден, но и цялата околност. Доскоро игнорирана от жители и гости поради своята неуютност, тази зона се преражда, и днес кварталът на комплекса елегантно се вписва в най-тихата и зелена част на Поморие, превръщайки я в най-желаната зона за обитаване в града.

При планирането и реализацията и на този проект Green Life Development & Resorts неотлъчно следва концепцията си да създава имоти, които стават част от обграждащата среда, подобрявайки цялостната й визия. И тук не подминаваме основна своя ценност – отговорността. Отговорността към природата на България, към хората, които живеят и посещават страната ни и към бъдещето в икономически и социален план.

Ако решите да посетите комплекса и поемете само няколко минути по романтичните и тихи поморийски улички, ще достигнете до един от плажовете на Черноморието, които погледът ви трудно ми могъл да обхване. Това богатство на района става част от ежедневието на всеки, избрал Поморие и Айвазовски парк за свой дом. Вечната среща между земята и водата, която така ярко изкристализира на Яворовите скали, отвежда съзнанието извън границите на въображението. И помага на пълноценната почивка да ви завладее. 

Мечтата на всеки градски човек е да открие близостта  на парк и тя се сбъдва в Айвазовски. Инвеститорът не изневерява на принципите си – озеленяването в комплекса е над 75%. Хиляди квадратни метри зелени поляни, дъхави цветя и дървета, даряващи сянка и прохлада. А сред тази феерична картина е вписана изключителната компизиция от сгради.

Постройките са изпълнени в стил, умело съчетаващ руския аристократизъм със съвременната европейска чистота на линиите. Компромиси не са допуснати в нито един детайл – от пейките до пощенските кутии, от портата до местата за отдих, закачливо разпръснати из цялото пространство.

Айвазовски Парк е комплекс, разположен върху терен с размер  12 000 кв.м и ще има 25 000 кв.м разгърната застроена площ. Имотът ще предлага 550 стилни и функционални апартаменти, разполага със СПА и балнеологичен център, магазини, детски комплекс. Към момента Green Life Development & Resorts е изградил първия етап от проекта с 220 апартамента и РЗП 12 000 кв.м.

Обектът предлага не просто незабравима ваканция на собственици и гости, но и един по-красив град на жителите на Поморие. С Айвазовски парк, с превръщането на бивше сметище в живописна и зелена паркова зона, инвеститорът Green Life Development & Resorts доказва, че всеки негов проект е мисия, всеки доволен клиент – вдъхновение, а всеки нов квадратен метър безупречна жилищна площ –  дълг на всеки член на екипа. 

ПРИЛОЖЕНИЯ: