НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Жилищни сгради > ЖИЛИЩНА СГРАДА "БЕЛВЮ РЕЗИДЪНС"

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

ЖИЛИЩНА СГРАДА "БЕЛВЮ РЕЗИДЪНС"

ИНВЕСТИТОР:

"Шалев инвестмънт груп" ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Бигла 3 ООД

КОНСТРУКТОР:

инж. Цвета Георгиева Ангелова

АРХИТЕКТ:

Креда студио ООД

АДРЕС:

София, бул. "Арсеналски"
ИНФОРМАЦИЯ

Жилищна сграда „Белвю Резидънс“

Местоположение: София, България

Описание на дейността: Инвеститор и изпълнител

Обща застроена площ: 1109,98 м²

Започване на строителството: Разрешение за строеж от 25.01.2013 г.

Завършване на строителството: Разрешение за ползване от 13.05.2016 г.

Бутикова жилищна сграда „Белвю Резидънс“ е предназначена изцяло за жилищно ползване.

Бутикова жилищна сграда „Белвю Резидънс” се намира в кв. Лозенец, един от най-елитните квартали в столицата на бул. „Арсеналски” 121. Сградата е разположена на самия вход на Южен парк, което предоставя несравнима гледка на всяка една резиденция в сградата. Паркът същевременно осигурява на резидентите тишина, зеленина и спокойствие. „Белвю Резидънс” е само на няколкостотин метра от бул. „Витоша”, „Сити Център”, „Парадайз Център”, което пък осигурява бързия достъп до централните части на столицата. Архитектурата и дизайна са дело на едни от най-добрите архитекти и интериорни дизайнери в България. Сградата разполага с шест резиденции, разположени самостоятелно по етажите. Светлата площ на жилищата е 3м. На входа на сградата се разполага луксозно фоайе с рецепция, което посреща живущите и техните посетители.

„Белвю Резидънс“  е съчетание от удобна локация и функционален проект с отлична визия, изграден с най-добрите на пазара продукти и технологии.
Сградата се отличава с иновативен органичен дизайн, вписващ я идеално в обкръжаващата природа. Архитектурата е много модерна и излъчваща топлина и уют. Използваните материали като камък, дърво, метал и стъкло спомагат за постигане на облик на съвременна фасада и запомнящ се силует на сградата. Използвани са съвременни материали, отговарящи на европейските сертификати за довършителни работи по фасадите и в интериора.
Площта на имота е 370,00 м², а цялата разгъната застроена площ, заедно с подземния паркинг е 1109,98 м².
Името на сградата - „Белвю Резидънс“ подсказва за нейната изискана същност и околна среда. Тя е запазила духа на заобикалящата я среда в квартала – а именно дървесната и зелена растителност на Южен парк.
Луксозно централно фоайе с модерен дизайн, рецепция и 24-часова жива охрана посрещат посетителите на резидентите. Интериорният дизайн на фоайето е по проект на Studio MODE. Постигната е модерна визия чрез използване на съвременни материали: настилка от камък, ламперии по стените от MDF, декоративен купол, камина, входна врата с автоматика, плъзгащи, стъклени врати и мека мебел. За стълбището е използван бял, полиран камък. Парапетът е стъклен. Входните апартаментни врати са производство на SOLID 55.
„Белвю Резидънс“ излъчва класата на архитектурата, вземаща за отправна точка потребностите на човека и града, изразяваща стил и фино чувство за мярка.

Характерен облик на „Белвю Резидънс“ са перфектно разработените резиденции, разположени самостоятелно по етажите, с площ от 218 кв.м. Жилищата са просторни и изключително светли, а прозорците обгърнати в зеленина и простор от простиращия се пред тях Южен парк.  Асансьорът, който дава директен достъп на резидентите в жилищата им и до подземния паркинг, е енергоспестяващ и безшумен - SCHINDLER – Швейцария. Подземният паркинг се обслужва от автомобилен енергоспестяващ и безшумен асансьор.

„Белвю Резидънс“ предлага стимулираща и здравословна среда на живот при пестеливо използване на енергийни ресурси, с параметри на енергийно ефективно жилище за обитаване. Енергоспестяващото функциониране на сградата е заложено в избора на висок клас материали и технологии (окачена, вентилируема, каменна фасада с топлоизолация от каменна вата, керамични тухли Wienerberger; aлуминиева дограма Schüco - Германия, подова шумоизолация – 28 dB, сплит климатизация и интелигентна система “Умен дом“).

ПРИЛОЖЕНИЯ: